Megújult a Szolnok Plaza!

Plazánk vonzóbb arculattal és felújított belső terekkel várja látogatóit! A teljes belső felújítás során igyekeztünk különös figyelmet fordítani arra, hogy egy olyan vonzó, kellemes környezetet hozzunk létre, amely maximálisan megfelel vásárlóink, látogatóink elvárásainak, változó igényeinek. Az új megjelenés friss, modern atmoszférát teremt, ideális helyszínt biztosítva a vásárlás, baráti találkozók, családi programok vagy akár romantikus randevúk számára is .

A különböző felületeken alkalmazott egyedi festés, a felhasznált új, izgalmas falburkolatok, az átalakított és a dizájn bútorokkal letisztultabb, modernebb külsőt kapott közösségi terek egyaránt hozzájárulnak az üzletközpont új, vonzó arculatához. A felújítás során az energiahatékonyság növelése és a környezetterhelés csökkentése is fontos célunk volt, így a bevásárlóközpontban a korábbi hagyományos lámpatesteket korszerű LED-világításra cseréltük, az átrium kupolában pedig megvalósítottuk a fény- és hővédő fólia cseréjét is.

Üzleteink széles választéka, a kényelmes pihenőhelyek és éttermek továbbra is gondoskodnak arról, hogy a vásárlás ne csupán egy egyszerű program legyen, hanem valódi élmény. Legyen szó családi ebédről, baráti találkozóról, mozizásról vagy vásárlásról, térjetek be megújult plázánkba, és élvezzétek a kellemes környezetet és kínálatot! A Szolnok Plaza mindig nyitva áll az élmények szerelmesei számára.