Valentin-napi élmény a Szolnok Plazában: szeretet, gondoskodás és öröm

Itt az év legromantikusabb ünnepe, a Valentin-nap – a Szolnok Plaza pedig sok szeretettel vár mindenkit! Nemcsak a szerelmeseket vagy a párokat, hanem mindenki mást is. A szeretet, a törődés és a gondoskodás mindannyiunk számára fontos értékek, ezért is érdemes megünnepelni azokat.

A plázák nem csupán bevásárló-, hanem igazi élményközpontok is, ahol számtalan lehetőség vár arra, hogy kifejezd szeretetedet mások iránt. Legyen ez a párod, a legjobb barátod, a szerelmed, a családtagod, bárki, aki fontos neked… vagy akár te magad. Hogy hogyan?

Olvasd el alábbi ajánlónkat, és ünnepeld meg az idei Valentin-napot a Szolnok Plazában!

Széles választék – szeretettel

A plázában rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy meglephesd szeretteidet a tökéletes ajándékkal – vagy akár saját magadat. Legyen ez például egy különleges és divatos óra a BL Óraszalonból – mindenki megtalálhatja azt, amivel kifejezheti szeretetét a másik fél vagy saját maga iránt. Valentin-napkor is hozd a stílusodat, és ajándékozz úgy, ahogy te szeretnél!

Romantikus mozis este

A romantika mellett a kikapcsolódás is része a Valentin-napnak. Azok a nyugodt pillanatok, amikor a kényelem kerül a fókuszba… Vagy éppen az izgalom, hiszen a mozi mindig egy tökéletes választás. A Cinema City februári felhozatalában biztosan megtalálhatod a nektek leginkább tetsző alkotást. Legyen ez családi film (Wonka), képregényadaptáció (Aquaman és az elveszett királyság) vagy akár romantikus vígjáték (Imádlak utálni). Viszont a mozi még akkor is egy nagyszerű döntés, ha egyedül szeretnél kikapcsolódni egy pár órára.

Édes meglepetések

A Valentin-nap egy tökéletes ünnep arra, hogy egy kis édes meglepetéssel kényeztesd magad és szeretteidet. A kávékülönlegességek, sütemények és különféle édességek egész sora is vár rád a plázában – például az OXO Bubble Tea-nél. Oszd meg másokkal is a szeretet és az öröm ízét, hiszen erre valók ezek az ünnepnapok: hogy kiszakadjunk egy picit a valóságból és feltöltődjünk.

Egy finom ebéd vagy egy közös vacsora

A szokásokkal ellentétben a Valentin-nap nemcsak az édességekről vagy a kávékról szól. A pláza éttermeiben számos lehetőség vár, ha kicsit változtatnál a hagyományokon. Legyen szó egy finom és kiadós ebédről vagy vacsoráról a pároddal, a barátaiddal vagy a családoddal. Fedezzetek fel nálunk különféle ízvilágokat, és kóstoljatok bele olyan fogásokba, amikbe mindig is szerettetek volna!

Szeresd magad! Lepd meg magad!

A Valentin-nap nemcsak a másokhoz fűződő gondoskodásról és törődésről szól. Önmagunk szeretete is legalább ennyire fontos – ha nem fontosabb! Fedezd fel a pláza üzleteinek széles kínálatát, ahol egyedi termékekkel és meglepetésekkel is kényeztetheted magadat egész nap. Te is megérdemled a figyelmet, és most itt az ideje egy kis énidőnek.

Nyerj desszertcsomagot Valentin-napra

Mit kell ehhez tenned?

  1. Keresd meg Facebookon a kitűzött nyereményjátékot hirdető posztot.
  2. Számold meg a képen lévő Valentin napi szíveket.
  3. Kövesd be a Facebook oldalunkat.
  4. Lájkold be a nyereményjátékot hirdető posztot és írd meg alá kommentben, hogy hány szívet számoltál!
  5. Ne maradj le, játssz velünk és nyerj!

A játék időtartama: 2024. február 3. (szombat) 10:00-tól 2024. február 14. (szerda) 20:00 óráig tart.

A sorsolás időpontja: 2024. február 15. (csütörtök) 16:00 óra.

A részvétellel elfogadod a játékszabályzatot, amit ITT érhetsz el!

Jó szórakozást és sok szerencsét kívánunk!

 

Szóljon a szeretetről és a törődésről az idei Valentin-nap a Szolnok Plazában. Akár kapcsolatban vagy, akár szingliként gondolnál magadra, plázánkban megtalálod a tökéletes módját annak, hogy megünnepeld a szeretetet napját. Február 14-e nemcsak a szerelmesekről szól – hanem mindenkiről is, aki átélné a szeretet, a gondoskodás és az öröm legapróbb pillanatait is.

Téged is vár a Szolnok Plaza, ahol a szeretet mindig otthonra talál.