A farmer örök darab a gardróbunkban, mégis folyamatosan változik, megújul, követi a trendeket. Most megmutatjuk, hogy mik leszenk az idei tavasz legmenőbb farmerviseletei. Idén tavasszal igazán nem lehet okunk panaszra, ugyanis a választék mindenki ízlésének és alkatának kínál megfelelő darabokat. Íme egy kis ízelítő, hogy mi az, amiből válogathatunk.

classic

Eldolgozatlan szegélyek

Most igazán trendi lesz az elvarratlan szegély. Nem újdonság a polcokon, de végre bőséges a választék ebből a fazonból is. Legyen a nadrág normál, egyenes, szűkebb vagy bővebb szárú, megtaláljuk az eldolgozatlan szegéllyel készült változatát.

Klasszikus fazon

A klasszikus fazon, amelynek a szára egyenes, a dereka normál állású, ha nem mosott, nem szaggatott, akkor irodai viseletre is alkalmas. Ez az a fazon, amit mindig megtalálunk az üzletekben. Viselhetjük lapossal és magasabb sarokkal is, ahogy kényelmes vagy ahogy az alkalom, a helyszín megkívánja.

Patchwork

A patchwork technikát a takarókészítésnél ismertük meg, ahol különböző színű és típusú anyagokból készül a tetszőleges méretű és mintázatú pléd. Ez a módszer most inspirálta a farmertervezőket is, hiszen már a nadrágoknál is felbukkannak a különböző anyagok találkozásával és összeillesztésével készült modellek. Rövidebb, hosszabb fazonnál is alkalmazzák ezt a technikát, érdekes darabokat kreálva ezzel.

farmer

Magas derék

A legtöbb stílus megtalálható már magas, normál derékkal és csípő fazonban is. Viszont a nagyon magas derék, vagyis a mom jeans fazon most kezd egyre népszerűbbé és elterjedtebbé válni. Egy jól meg választott cipővel és felsővel nagyon csinos összeállítást kapunk.

Shaping skinny

Az alakformáló nadrág soha nem megy ki a divatból, hiszen a legtöbben örülünk, ha a nadrágunk itt-ott korrigálja az elmaradt edzéseket, netán az ünnepek alatt elfogyasztott süti után maradt árulkodó nyomokat. Legtöbb fazon popsiemelős, de olyat is találunk, ami a combunkra is látványos hatást gyakorolhat.

boyfriend

Boyfriend fazon

Meg minding menő a boyfriend fazon. Mintha a párunk nadrágját kaptuk volna magunkra. Bővebb nadrág, viszonylag magas derékkal és álalában némi koptatással, esetleg szaggatással. Érdemes hozzá nőiesebb felsőt, cipőt választani, hogy ellensúlyozzok a férfias vonalat.

 Rövid szár

A boka felett végződő fazon egyre inkább teret hódít. Ma már nem csak a szűk változatát találjuk meg, hanem egyre több márka kínálatában szerepel a bő, esetleg trapéz fazon, rövid szárral. Hozzá passzoló cipővel, bokacsizmával nagyon izgalmas hatást kelt.

Jeggings

A farmernadrág és a leggings keresztezéséből született meg a jeggings. Az egyértelmű, hogy cicanadrágban nem megyünk utcára, hiszen az olyan, mintha harisnáyban, pucér popsival lépnénk ki az utcára.. Viszont vannak olyan szettek, amikhez a farmernadrág nem passzol. Az ilyen esetekre kínál remek megoldást a jeggings, aminek zsebe van, tehát nem leggings, de nem is  kimondottan farmert. Nagyon sok színben és fazonban található, a szezon egyik nagyszerű, jól kihasználható darabja.